fredag

"Helsevesenet" holder oss for narr!

Jeg sender spørsmål til lmi.no legemiddelindustriforeningen:
Hvor stor helbredende virkning har medisin i allminnelighet?

Legemiddelindustrien svarer på e-post:
Ingen medisin har helbredende virkning, bortsett fra ved infeksjoner.

I min søken etter sannheten om medisiner, er dette det største jeg har opplevd. En bekreftelse fra Sosial- og helsedirektoratet på at legemidler egentlig er en svindel, og at vi blir holdt for narr!

Hvorfor er det ikke refusjon ved alternativ behandling?
Spørsmålet ble rettet til Helsedepartementet og de svarer følgende: Fordi det foreligger lite vitenskapelig dokument-asjon for at alternativ behandling har effekt ved sykdom.

Videre rettes nytt spørsmål om legemidler har helbredende effekt til Helsedepartementet hvor jeg får svar etter et halvt år, hvor saken er overført til Sosial- og helsedirektoratet, som igjen skyver ansvar over på Legemiddelverket.

Helse- og sosialdirektoratet svarer:
“Det er Statens legemiddelverk som behandler alle søknader som gjelder godkjenning av legemidler. For at legemidler skal kunne selges lovlig i Norge må de være godkjent, dvs. ha en markedsføringstillatelse. Det er således Legemiddel-verket som har tilgang til dokumentasjon vedrørende de enkelte preparater.

Hvis det med “helbredende” menes at man etter bruk av medisinen blir helt frisk og at man etter avsluttet behandling med medisinen ikke får tilbake sykdommen/symptomene, stemmer det at de fleste medisiner ikke virker på denne måten. Men mange medisiner demper eller fjerner symptomer og/ eller bremser eller endrer sykdomsforløpet, hvilket betyr at disse medisinene er svært nyttige for den enkelte."

Konklusjon: Farmasøytiske medisiner har kun den hensikt å opprettholde eller forverre sykdommer, fordi det er store fortjenestemuligeter. Det er ikke penger å hente i en frisk og sunn befolkning. Er ikke dette en Medisinsk Mafia?
Tilbake til startsiden

Ingen kommentarer: