lørdag

Legemiddelkonsulent søkes

Jeg må her få gjengi en avisannonse hvor et av verdens største legemiddelfirma søker etter en konsulent, og i headingen står det om selskapet:










«Hos oss nekter vi å tro at verdens sykdommer ikke kan kureres. Vi forsker uavbrutt for å finne ny behandling av blant annet hjertesykdommer, psykiske lidelser, infeksjonssykdommer, kreft og diabetes.

Som et resultat av dette kan vi introdusere medisiner som gir mennesker bedre helse og økt livskvalitet. Legemidler som er enkle å bruke for legen og enkle å ta for pasienten. Vi ser på oss selv som en leverandør av helse. I år bruker vi mer enn 20 milliarder kroner på forskning for å finne fremtidens medisiner. Vi har arbeidet slik i 150 år. Vi er i arbeid for livet.»


Du verden så søtt!

Hvordan kan det ha seg at denne “forskningen” bare fører til økt sykdom? Er vi et offer for en forfalsket forestilling om de arbeider for vår helse?
Tilbake til startsiden

3 kommentarer:

Anonym sa...

Arne Kristian er da virkelig en patetisk person som bruker tiden sin på å kritisere andre som forsøker å løse problemer. Han burde selvfølgelig heller førsøke å bidra med sitt til å finne ut hvorfor sykdom øker. "Du verden så søtt" er den mest smakløse og arrogante kommentaren som kunne gis til noen som bidrar til økte helsegevinster.

Nei du Arne-Kristian. Slike som deg har helseverden ikke bruk for. Hvis du har bedre løsninger så overbevis oss andre med dine argumenter i stedet for å kritisere andre som virkelig forsøker å gjøre noe.

Arne Kristian sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Arne Kristian sa...

Til anonym legemiddelkonsulent.
Normalt svarer jeg ikke de som kommenterer anonymt, men når folk er så naive og programmert som du, føler jeg at jeg må forsvare bloggen og tittelen MEDISINENS MAFIA.

Ditt problem er at du ikke har lest leksen din grundig - eller du svelger det industrien programmerer oss til å tro.

Jeg anbefaler at du leser mere fra bloggen - spesielt avsnittet "Starten på Medisinens Mafia - vi fortsatt har"

God bedring

Arne Kristian