søndag

En bevisst spredning av HIV/AIDS fra WHO

Hva er AIDS?
A: Acquired -
I: Immuno -
D: Deficiency -
S: Syndrome

Utviklet immun - svekkelses - syndrom
Acquired dvs. noe man selv har utviklet i motsetning til medfødt eller arvelig. Derfor er en svekkelse av immunsystemet noe som man selv har utviklet i løpet av livet.

Immuno står for immunitet. Det er en levende organismens naturlige motstandskraft ovenfor noe smittsomt. (mikrobe, virus, gift, toksiner)

Deficiency dvs. en organisk eller fysisk utilstrekkelighet. Forskjellige sykdommer har det fellestrekk at kroppens immunforsvar er svekket, og sykdom lett oppstår som en følge av det.

Syndrom er et gresk ord som betyr gjenforening. Det er en klart definert kombinasjon av symptomer som kan ses i mange forskjellige sykdommer, og som en ikke umiddelbart kan finne hva som er sykdommens årsak.

Ta f.eks. forkjølelses syndromet. Symptomene er velkjente: Ubehag, feber, kramper, og tretthet. Vi vet at det betyr en forkjølelse, men kan ikke avgjøre hva slags forkjølelse eller årsaken. Det er det samme med AIDS. Her er også en kombinasjon symptomer som: Tretthet, svakhet, manglende apetitt, feber, vekttap osv. De samme symptomene kan man finne i mange forskjellige sykdommer. Årsaken til sykdommen kan være vanskelig å bestemme.

Viktige fakta
- I 2006 levde 40 mill. mennesker med HIV/AIDS.
- 95 prosent av de smittede bor i utviklingsland.
- 2.3 millioner smittede er barn under 15 år.
- Over 20 mill. mennesker verden over har dødd av AIDS.
- Afrika (10% av verdens befolkn.) - 70% av alle HIV/AIDS.
- I Afrika har over 10% mellom 15 og 49 år HIV-viruset.
- I land som Botswana og Swaziland er 39% smittet.
- 14 mill. barn under 15 år har mistet foreldrene til AIDS.
- 3 mill. mennesker dør av AIDS hvert år.
- De nyeste anslagene fra UNAIDS viser at bare i 2003 ble rundt fem millioner HIV-smittet. Det utgjør 14 000 mennesker hver eneste dag

Årsakene til AIDS
Hvis AIDS sykdommene har en immunsvekkelse til felles, er det logisk å rette oppmerksomheten mot årsakene for å kunne helbrede eller forebygge sykdommen. De mest alminnelige årsaker til svekkelse av immunforsvaret hos mennesker som er syke av AIDS er:

1 Ukritisk bruk av ulovlige og farlige stoffer.

2 Medisinske preparater: Antibiotika, betennelseshemmende medisin, kjemoterapi, blodoverføringer.

3 Vaksiner, fordi vaksiner undertrykker vårt naturlige immunsystem. Barn får flere vaksiner før de begynner skolegangen.

4 Forurensning av luft, vann og matvarer. Kjemisk industri forurenser drikkevannet og luften vi puster inn. Våre matvarer er fylt med kjemisk kunstgjødsel, pestisider, elektromagnetiske bølger og radioaktivitet. Vaksiner og hormoner som finnes i kjøtt vi spiser.

5 Feilernæring. Den kan skyldes lite mat, slankekurer, overforbruk eller alkoholisme. Matvarer er for det meste bearbeidet og fraktes over store avstander som medfører at maten har svært liten verdi som energiskaper til kroppen. Mye av maten egner seg mest som magefyll og kan være direkte skadelig. Sukker er gift.

6 Håpløshet og resignasjon påvirker et menneskes sjel. En følelse av at livet mangler mening og mål og underkastet et skjebnebestemt forløp.

7 Mangel på kjærlighet og omsorg

8 Frykt som hemmer vår handlefrihet er vår verste fiende.

For å overleve en AIDS sykdom må man finne årsaken til immunsvekkelsen og fjerne frykten. Det er frykten og håpløsheten som dreper. Sykdomsvesenets bruk av AZT hemmer immunforsvaret enda sterkere. Man kan overleve AIDS, men man kan ikke overleve AZT. Når man fjerner de faktorer som hemmer immunforsvaret, helbredes eller forebygges sykdommen. Logisk og alminnelig sunn fornuft.

"Helsevesenets" dømmer alle HIV positive, om de er syke eller friske til å få AIDS for senere å dø. De har alle rett til den drepende behandling som heter AZT. I virkeligheten betyr HIV positiv ikke annet enn at man har vært i kontakt med retrovirus HIV. Uten svekkelse av immunforsvaret ingen AIDS

Man kan være HIV positiv og sove ganske rolig om natten. "Helsevesenets" holdning at HIV=AIDS dreper også friske mennesker, og forhindrer en helbredelse for de som har AIDS. AIDS kan både forebygges og behandles, men ikke med AZT. Det er jo logisk og sunn fornuft at man ikke kan styrke immunforsvaret med et immunsvekkende middel!

De overlevende etter behandling av AIDS kan bevitne:
Behandling av AIDS med aggressive medisinske preparater (krig mot virus) fører til død. Behandling ved å styrke immunforsvaret - fred med kropp, sjel og ånd bevarer livet.

De overlevende sier videre:
Man må selv ta ansvar for sitt eget liv og helse, Søk råd og opplysning og bestem selv over ditt eget liv. Hvorfor denne fryktelige hensynsløshet og løgnen fra "helsevesenet"?

At AIDS kun er en enkelt sykdom?
At årsaken er en enkelt virus?
At den overføres ved sex?
At den kan unngås med sikker sex?
At den skal behandles med immunsvekkende medisin som AZT som fremskynder AIDS?

Peter Duesberg Berkley Universitet i California er en av de første virologer som har studert AIDS. Som et ledd i arbeidet ble han valgt som medlem i National Academy of Science. Hans holdning til “helsevesenet” gjorde at han mistet forskningsbevilgninger. Luc Montagnier fra Pasteur Instituttet var den som offisielt oppdaget HIV virus i 1983.

Helt siden 1990 har han fastslått at HIV alene ikke er tilstrekkelig til å fremkalle AIDS. Det er mange AIDS tilfeller uten HIV, og mange HIV tilfeller uten AIDS. Det er umulig at et enkelt virus kan være den eneste årsak, fordi det finnes mange typer HIV som er mindre vesentlig for mutasjonen av HIV virus. Det er umulig å bevise at HIV fremkaller AIDS.

HIV er et uskadelig retrovirus som kun kan aktiveres når immunforsvaret svekkes. Lauritzen, forfatter av boken Poison By Prescription - The AZT Story (Gift på resept - Historien om AZT) avslørte svindel med forskningsresultatene, hvilket var akseptert av Legemiddeltilsynet og Medisinalindustrien og de som anvendte AZT, som ikke har noen medisinsk virkning, men kan fremkalle kreft.

Løgnen og svindelen om AIDS blir kraftig avvist fra myndighetene og sykdomsvesenet. Pasienter, terapeuter og journalister kritiserte det etablerte helsevesenet ved Amsterdam Kongressen. De overlevende krevde sannheten og retten til deres liv.

Et virus som syndebukk.
Nå har man omsider funnet synderen. Det er HIV-virus som fremkaller AIDS. Det er mer praktisk og økonomisk å føre krig med et virus med medisinske preparater enn å løse sosialpolitiske problemer i forbindelse med stoffer, dårlig ernæring, undertrykkelse og fortvilelse - for ikke å snakke om å stoppe vaksinering og medisinering. Man har også funnet hvem som er ansvarlig for epidemien. Det er de homosexuelle. Man sier selvfølgelig ingen ting om de vaksiner mot leverbetennelse de homosexuelle fikk før de fikk sykdommen AIDS.

Så har man funnet en behandling.
Et virus behandler man med et antivirusmiddel AZT som innbringer flere hundre millioner dollar til produsentene. I 1991 var inntektene til industrien 700 millioner dollar.

Man har også funnet ut hvordan sykdommen skal forebygges: Sikker sex og kondomer. Man blir straffet for sine synder - men reddet for sin moral. Vaksinene blir også reddet.

Man finner også forklaring på hvorfor befolkningen forsvinner i Afrika. Det er sexuell promisløshet som er årsak til overføringen av viruset som sprer sykdom og død til alle. Det er jo mye enklere enn å si at Verdensbanken ga dem tiggerstaven og WHO vaksinerte dem.

Man finner også en innbringende test for å oppdage sykdommen. Den har vært så innbringende at Frankrike og USA har kjempet om retten til patentgiften.

Man finner et nytt forskningsområde som suger millioner av dollar fre skattebetalerne.

Men hva er det man egentlig søker etter? Jo - en vaksine mot AIDS! En vaksine som skal bekjempe viruset som ble spredd av andre vaksiner. Smart?

Opprinnelsen til HIV retrovirus.
HIV ble offisielt oppdaget i 1983. Noen av de som har undersøkt spørsmålet har gjort forbløffende oppdagelser som har fått dem til å tro at: HIV utelukkende er et laboratorieprodukt, og ikke en oppdagelse av et allerede eksisterende virus. I 1982 utga Robert Harris og Jeremy Paxman en bok om den kjemiske og biologiske krigs hemmeligheter. Bokens tittel var A Higher Form Of Killing: The Story of Chemical And Biological Warfare.

De fordømte de hemmelige eksperimenter som Hæren og CIA gjennomførte på mennesker 1950-årene. De avslørte også det arbeide som ble utført av Hærens Avdeling for Biolologisk Krigføring i Forest Detrick.

I 1985 kom Robert Strecker til den konklusjon at AIDS var blitt fremkalt med fullt overlegg, som et resultat av enten frivillig eller ufrivillig vaksinasjon av homoseksuelle med leverbetennelse. Han var også overbevist om at det afrikanske kontinent var blitt smittet på samme måten, da WHO hadde bedt om en vaksinasjons-kampanje mot kopper for å kunne undersøke virkningene av visse bakterier og vira. Han forklarte at at HIV ikke kan komme fra naturen, da det er fullstendig annerledes enn alle andre kjente vira. Det måtte være en kloning av dyrevirus som var vaksinert inn i mennesker som fremkalte denne sykdommen.

I 1987 erklærte WHO, Verdens Helse Organisasjon, offisielt at HIV er et naturlig virus av ukjent geografisk opprinnelse. I 1992 skrev Lee Snead som er holistisk lege og forsker to bøker: (Oversatt)
“Noen kaller det AIDS, jeg kaller det mord.” “Forbindelsen mellom Cancer, AIDS, Immunisering og Folkedrap». Hun understreker likhetene mht. symptomene mellom HIV og SV40 som finnes hos de afrikanske grønne aper. Den eneste måten et menneske kan bli smittet med SV40, er ved fysisk kontakt med en ape, eller spise kjøtt fra apen, eller ved å få SV40 innsprøytet sammen med en vaksine.

Det er den samme SV40 man fant i Sabin vaksinen mot polio, som i årevis ble brukt å vaksinere millioner av barn. Man har faktisk oppdaget at SV40 har skapt medfødte unormaliteter, leukemi, kreft og alvorlige immunsvekkelser. Alle disse symptomene er de samme som for AIDS. Hun fastslår sammenhengen det er mellom leukemi, SV40 og AIDS. For henne er AIDS kun en annen form for leukemi. Hun påviser at vaksinene er ansvarlige for fremkomsten av AIDS og økningen av forskjellige former for leukemi og kreft.

HISTORIEN OM HIV/AIDS
1952: Et hemmelig møte i Ottawa i Canada mellom canadiske, amerikanske og britiske forskere som undersøkte retrovira .

1959: WHO advarer mot farene ved å bruke vaksiner som stammer fra aper.

1960: Man oppdager at det finnes virus SV40 i cellekulturer fra grønne aper, og at det konstateres at SV40 var tilstede i størstedelen av de poliovaksiner man produserte av levende vira før 1960.

1961: Vaksinering med levende vira begynner.

1963: Man hører om et svulstfremkallende virus som stammer fra en ape. En biologisk forsknings-program blir startet, styrt av CIA og US Army i Fort Detrick, Maryland. Det fikk tilknytting til National Cancer Institute.

1963: Antall tilfeller av leukemi økes kraftig i USA hvor man brukte poliovaksinen som inneholt SV40.

1964: Man oppdager innhold av SV40 hos barn som har blitt vaksinert mot polio med Sabine vaksinen. Man oppdager at vira fra vaksiner (levende vira) gir ondartede sykdommer. Følgende problemer opptrer hyppigere og hyppigere i befolkningen
a) svekkelse av immunsystemet
b) medfødte uregelmessigheter
c) forskjellige former for leukemi
d) ondartede sykdommer blant små barn.

1968: Amerikanske virologer plasserer sitt raffinerte utstyr i Zaire.

1969: Begynnelsen til enda et kraftig fremstøt for kreftforskningen! Retrovira er i søkelyset fordi det er en kjent sak at de kan fremkalle kreft hos dyr. Hvorfor ikke hos mennesker også? Det lyktes fort å dyrke disse retrovira på menneskelige celler. Nå vet man hvordan man kan skape kreft!

1970: WHO (Verdens Helse Organisasjon) og National Institute of Health besluttet å gi barn innsprøytninger med virus og bakterier under en vaksinasjonskampanje, for å foreta en undersøkelse.

1971: Man har nå bevist at SV40 kan fremkalle kreft i museceller.

1972: WHO endrer «1979-undersøkelsen» slik at det fokuseres på virus som svekker immunforsvaret.

1973: Man har isolert et nytt retrovirus: BVV (bovine visna virus)

1974: Det har lykkes å foreta en arvelig overførsel av et artsfremmed gen.

1975: Gallo, en amerikansk forsker offentliggjør oppdagelsen av HTLV og fastslår at dette virus kan fremkalle leukemi hos visse befolkningsgrupper.

1977: Første tilfelle av immusvekkelse hos en ung kvinnelig afrikansk lege. Det ble etterfulgt av flere tilfeller blant de sorte, stoffmisbrukere og blødere.

1978: Homoseksuelle i New York blir vaksinert mot leverbetennelse.

1980: Det forekommer flere og flere tilfeller av immunsvekkelse som ikke kan hen føres til tidligere kjente kategorier.

1981: AIDS epidemiens offisielle begynnelse.

1983: Den offisielle oppdagelse av et retrovirus som blir gjort ansvarlig for fremkomsten av AIDS. Det får samme navn som sykdommen HIV.

2007: Løgnen om AIDS må bli kjent. Vi har alle et ansvar!

Tilbake til startsiden

2 kommentarer:

Anonym sa...

Er vel egentlig ikke verdt en kommentar dette, men synes likevel jeg må skrive en siden du tydeligvis legger ned mye tid og krefter til å formidle dine synspunkter og sterke meninger.

Du formidler ikke fakta. Det du formidler en en antatt konspirasjonsteori om at helsevesenet globalt fører folk bak lyset. Du som en godt voksen mann bør kanskje tenke deg om to ganger før du skriver det du gjør.

Sjelden jeg ser noen skrive så mye misinformasjon uten å ha gjort hjemmeleksa si.

Har du tenkt på hvor mange du klarer å skremme med en slik propaganda?

Arne Kristian sa...

Takk for kommentar.
Ja jeg har brukt mye tid på svindelen som foregår i helsevesenet, blant leger, WHO og våre myndigheter.

Men du er feig som velger å være anonym! Her kan du få min e-post så kan vi gjerne fortsette diskusjonen - slik at du skjønner at du tilhører en bevisstløs saueflokk som sluker det media forteller. HUSK - det er ikke penger å tjene i en frisk befolkning. Hilsen arne.comthesy@gmail.com,